Statie incarcare masina electrica – un pas in plus spre viitor!

O statie incarcare masina electrica per familie pana in 2035 – acesta este visul nostru pentru care luptam la Charger Romania, imbunatatind zi dupa zi infrastructura pentru masini electrice si hibride din tara noastra. Facem asta in numele unui viitor mai curat, mai putin poluat, unul in care soferii pot conduce relaxati pana oriunde, stiind ca nu distrug natura, treptat, in proces. 

Masinile electrice sunt nepoluante si evergreen

Dincolo de aspectul nepoluat al masinilor electrice, eficienta lor creste pe zi ce trece – despre eleganta si silentiozitate nu mai pomenim, lipsa motorului clasic pe carburant permitand tot felul de design-uri din ce in ce mai indraznete. Autonomia incepe sa nu mai fie o grija – si in niciun caz timpul de incarcare pentru o astfel de bestie de masina.

Viitorul este #electric!

Faptul ca viitorul se invarte in jurul ideii de masini electrice si statie incarcare masina electrica este un fapt pe care noi, la Charger Romania, il cunoastem prea bine. Misiunea noastra este sa ajutam la imbunatatirea infrastructurii pentru masini electrice si hibride in intreaga Romanie. Cum facem asta? Oferind statii de incarcare electrice fiabile si ieftine. 

Masinile electrice sunt:

Contactează-ne la Sales – 0771 56 86 57 / Management – 0730 64 98 81, de luni pana vineri, prin mail, la sales@statiideincarcare.ro / contact@statiideincarcare.ro pentru orice nelamurire sau pe retelele de socializare Instagram, Linkedin.