O statie de incarcare electrica rapida per casa tine doctorul departe

Exista un ciclu du-te vino care prin statie de incarcare electrica rapida va fi depasit: masinile electrice sunt scumpe deoarece nu exista o cerere foarte mare, si fiind scumpe, oamenii, chiar si daca si-ar dori una, nu si-o pot, in general, permite. Desigur, statul roman ajuta mult prin programul Rabla PLUS, unde primesti 45.000 RON pentru ca tu sa poti incepe sa-ti urmaresti visul de achizitie a unei masini electrice nou-noute!

Dar ce ne facem cu autonomia masinilor electrice?

Dar din nou, masinile electrice nefiind la mare cautare, tehnologia lor, in consecinta, autonomia, nu poate evolua atat de rapid din lipsa de resurse de care ar fi nevoie cu adevarat. Autonomie fiind mica, oamenii, chiar si daca isi permit aceste masini, ar fi speriati de lipsa lor de range si prefera sa mearga pe varianta clasic, cea cu carburant fosil.

Puterea data de statii de incarcare electrice

Aici intervine puterea adevarata de care dispune o statie de incarcare electrica rapida: ea este liantul dintre teama de autonomie a masinilor in sine, pana in momentul in care cererea va fi destul de mare. Datorita sigurantei infrastructurii, numarul de vehicule cumparate va creste, astfel, tehnologia se va dezvolta si marii producatori vor fi din ce in ce mai interesati sa investeasca in viitorul nostru #electric!

Care sunt problemele masinilor electrice?

Care este solutia? Statiile de incarcare Charger Romania!

Contactează-ne la Sales – 0771 56 86 57 / Management – 0730 64 98 81, de luni pana vineri, prin mail, la sales@statiideincarcare.ro / contact@statiideincarcare.ro pentru orice nelamurire sau pe retelele de socializare Instagram, Linkedin.