Cu noul showroom Tesla din Romania, ai nevoie de statie de incarcare Tesla

Tesla a deschis site-ul oficial al companiei in limba romana si showroomul din mallul Promenada, motiv pentru care o statie de incarcare Tesla e urmatorul pas logic. Cei interesati pot efectua inclusiv drive-test cu masinile Tesla. Momentan, doar Model 3 va fi disponibil in Romania in mod oficial. Showroomul este reprezentat de o masina Model 3 amplasata in mallul Promenada alaturi de un infodesk foarte util.

Dincolo de showroom, Tesla deschide si un service local curand

Service-ul Tesla din Bucuresti se va deschide in cursul acestui an. Acesta va oferi proprietarilor Tesla acces la service rapid pentru masina lor. Echipa Tesla de Service Mobil va acoperi nevoile initiale de service odata cu inceperea livrarilor. Cel mai probabil service-ul va fi amplasat in zona Pipera din Capitala.

Acum ai statie de incarcare Tesla la tine acasa!

Charge Romania nu se lasa mai prejos si iti ofera statie de incarcare Tesla la tine acasa! Oricare dintre statii noastre de incarcare electrice poate fi folosite cu maxim succes pentru a-ti incarca viitorul vehicul Tesla. Alatura-te revolutiei electrice si comanda acum!

Tesla deschide in Romania:

Contactează-ne la Sales – 0771 56 86 57 / Management – 0730 64 98 81, de luni pana vineri, prin mail, la sales@statiideincarcare.ro / contact@statiideincarcare.ro pentru orice nelamurire sau pe retelele de socializare Instagram, Linkedin.