Garantie

https://statiideincarcare.ro

Fiecare produs vândut de către Statiideincarcare.ro/ are specificațiile scrise în descrierea acestuia. Toate produsele vândute de către Statiideincarcare.ro/ vin cu garanție de la producător, ale cărei termeni și condiții le puteți citi în descrierea produsului și în garanția propriu-zisă. După ce ați achiziționat unul dintre aceste produse, înainte de a le asambla, citiți-le bine. Condiții de validitate pentru garanție:

  • – În timpul procesului de asamblare, clientul a urmat instrucțiunile de asamblare;
  • – Produsul a fost folosit în scopul pentru care a fost creat și a fost întreținut și depozitat potrivit instrucțiunilor;
  • – Garanția se aplică în cazul în care defectele de calitate ale produsului sunt cauzate de către producător sau de către transportarea produsului până la client.

Clientul pierde garanția în cazurile în care:

  • – Cumpărătorul nu a urmat regulile de mentenanță și depozitare ale mobilei;
  • – Produsele au fost deteriorate de către cumpărător;
  • – Mobila nu a fost deteriorată din cauza forței majore.

Vă recomandăm să nu aruncați ambalajul original până când mobilierul nu a fost asamblat. În caz de garanție, ar putea fi necesare informații suplimentare care se află pe ambalajul produsului;

În ceea ce privește defectele ce apar când folosiți mobila, vă rugăm să folosiți datele de contact oferite pe site-ul Statiideincarcare.ro/ pentru a le semnala.

În timpul garanției, toate problemele legate de calitate și cantitatea produselor vor fi rezolvate de către Statiideincarcare.ro/. Reparațiile sau înlocuirea produselor va fi plătite de către companie. Statiideincarcare.ro/ este obligat să rezolve cazurile legate de garanția produselor intr-un termen de 30 de zile de la data înregistrării reclamației. În acest caz, după ce ați achiziționat unul dintre aceste produse și ați observat defecte, aveți dreptul să returnați produsul în 24 de luni de la data de livrare. Produsele sunt livrate gratuit de către compania noastră. În cazul acesta, produsul defect va fi schimbat cu unul nou sau vă vom returna banii în totalitate. În timpul garanției (24 de luni), după ce ați observat defectele ascunse de material, vă rugăm să faceți fotografii și să ni le trimiteți la office@statiideincarcare.ro/. Producătorul va decide dacă se aplică garanția – ceea ce înseamnă că defectul a apărut în timpul producției sau din alte motive. Veți fi informat de decizia producătorului prin metoda de comunicare preferată de dvs.

Vă rugăm să rețineți că:

  • – Garanția producătorului nu se aplică pieselor de mobilă afectate de timp și uzură.
  • – În cazul în care motivul returnării mobilei este calitatea proastă, noi suntem obligați să vă înlocuim mobila cu una de calitate satisfăcătoare sau să vă dăm banii înapoi.