Metode de plata

https://statiideincarcare.ro

Cu această opțiune de plată, nu este necesar să plătești la plasarea comenzii, ci vei plăti transportatorului la ușă. Dacă alegi plata în numerar la livrare, va trebui să plătești o taxă de serviciu de 9 RON în momentul plății.
Vei primi o confirmare de expediere când pachetul este pe drum. În ziua livrării, transportatorul îți va trimite un e-mail sau un SMS despre ora la care se face livrarea coletului. 
Reține că pentru plata la livrare nu vom rambursa în numerar, dar vei primi rambursarea prin transfer bancar.

La ușă, trebuie să plătești comanda în numerar sau cu cardul. Dacă ai comandat mai multe articole, trebuie să le plătești transportatorului separat la ușă.

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.