Atunci când cauți stații de încărcare electrice, de fapt cauți viitorul

Faptul că viitorul se învârte în jurul ideii de mașini electrice și stații de încărcare electrice este un fapt pe care noi, la Charger România, îl cunoaștem prea bine. Misiunea noastră este să ajutăm la îmbunatațirea infrastructurii pentru mașini electrice și hibride în întreaga Românie. Cum facem asta? Oferind stații de încărcare electrice fiabile și cu un randament calitate/preț excelent.

Da. Știm că mașinile electrice încă sunt o raritate.

Sunt însă o raritate tocmai pentru că nu există infrastructura necesară. Infrastructura necesită efort de echipă și coordonare între providerii de stații și stat.

Da. Știm că mașinile electrice tind sș fie mai scumpe.

Sunt însă scumpe deoarece în lipsa infrastructurii, sunt cumparate per total mai rar. Pentru ca mașinile electrice să devină mai populare, primul pas este infrastructura.

Da. Știm că vrei o mașina electrică.

Dar autonomia le este pusă pe bună dreptate la îndoială. În momentul în care stațiile electrice vor împănzi intreaga Românie, autonomia va fi o problemă a trecutului. Viitorul nostru este #electric!

Ce putem oferi?

Pentru că vrem să putem oferi tuturor un viitor cât mai #electric, ofertele noastre de stații de încărcare electrice sunt făcute pentru nevoile tuturor. Fie că e vorba de parcarea unui centru comercial sau de propriul garaj, nimic nu ne stă în cale!

statii de incarcare electrice

Stații premiate cu RedDot Award

statii de incarcare electrice

Stații pentru dubla încărcare rapidă și control prin aplicație mobilă și Web.

statii de incarcare electrice

Stații pentru garaj propriu sau parcări publice

statii de incarcare electrice

Stații pentru orice hotel, casă sau pensiune

Statii de incarcare electrice ieftine, dar masini electrice scumpe?

Testimoniale

Clienții noștrii se gândesc mereu la un viitor mai bun și mai curat!

Viitorul Nostru Este #Electric

Radu Belegan

Recunosc, pana sa ajung pe site-ul acesta, nici macar nu aveam habar de faptul ca statul roman iti ofera, prin programul Rabla PLUS, 45.000 RON pentru ca tu sa poti sa-ti achizitionezi o masina electrica nou-nouta! Asta, plus pretul ieftin pentru statii de incarcare electrice oferit de Charger m-au facut sa ma hotarasc in sfarsit sa fac schimbarea de la masina mea pe benzina clasica.

Mihaela Ionescu

Intr-adevar, teama mea cand mi-am achizitionat din pur entuziasm un model de masina electrica acum un an era ca infrastructura din Romania inca nu e dezvoltata suficient pentru a-mi sustine in mod confortabil autonomia masinii. Insa, cu initiative precum Charger, nu mai am nicio teama sa ma plimb pe oriunde prin tara.

Viitorul Nostru Este #Electric
Viitorul Nostru Este #Electric

Daniela Baneasa

Cu statii de incarcare electrice de la Charger montate in propriul garaj, ma simt ca facand parte cu adevarat din viitorul #electric! Este extrem de convenabil si nu a fost deloc scump sa imi fac tot setupul dorit. Multumesc Echipei Charger pentru toate informatiile necesare si pentru ajutorul oferit!

Despre noi

Ce ne motivează?

Am deschis drumurile pentru ceva nou în România și ne-am apropiat cu mult de țările vestice când vine vorba de stații de încărcare electrice. Ne-am dat seama că având mai degrabă întâi infrastructura stabilită, va fi cu atât mai ușor să avem curajul să accesăm fondurile care ne vor ajuta să facem viitorul să fie #electric!

E un pariu pe care suntem deciși să îl câștigam, atât pentru persoane fizice și mașina familiei, cât și pentru persoane juridice care au flote auto depășite de vremuri, care consumă mult și poluează pe măsură.

Te așteptăm să ni te alături în Revoluția Electrică!
Poate că următoarea știre nu a ajuns încă la urechile și ochii tuturor oamenilor: Statul Român încă îți oferă, prin programul Rabla PLUS, 51.000 RON pentru ca tu să poți începe să-ti urmărești visul de achiziție a unei mașini electrice nou-nouțe!

Dar curajul schimbării parcă lipsește. Abia câteva zeci de mii de oameni au accesat acest program.
La Charger, însă, știm că de fapt nu curajul lipsește, ci infrastructura. Ni se pare inimaginabil să cumperi o mașină electrică în valoare de 30-40.000 de mii de Euro și să fii nevoit apoi să o încarci, la priza casnică, în loc să folosești o stație de încărcare pentru mașini electrice.

Cel mai de preț lucru pe care îl avem și odată pierdut nu îl mai putem recupera niciodată este timpul de aceea nu poți sta cu un încărcător normal de priza de 230V AC, durează foarte mult încărcarea în sine, între 14 și 16 ore, în cel mai bun caz. Dorim așadar să vă dăm o parte din timpul pierdut și să vă ajutam să scurtați timpul de încărcare la 2-5 ore, în funcție de capacitatea bateriilor.

Sună tentant, nu?

Misiunea noastră este de a furniza clienților noștri din întreaga țară produse strict pentru nevoile lor – croite pentru bugetul oricui

Charger România – cel mai bun partener pentru stații de încărcare mașini electrice

Ai ajuns unde trebuie dacă cauți o stație de încărcare mașini electrice. Ne puteți contacta oricând  pentru a comanda o stație de încărcare mașini electrice de top din orice punct de vedere, fie că ești persoană fizică, fie ca ești persoană juridica, fie că le vei folosi pentru propriul garaj, fie că vei dota parcări publice cu ele.

Ținem întotdeauna pasul cu nevoile pieței și lucrăm asiduu împreună cu partenerii nostru pentru a îmbunătăți infrastructura românească pentru mașini plug-in hibride și electrice. Cu Charger România, mergi la sigur, oricare vehicule electrice deții sau te gândești să achiziționezi, încărcarea va fi mereu rapidă și sigură.

Pentru ca mașina ta electrică să te servească cu adevărat, ai nevoie de stație de încărcare mașini electrice. Astfel, eficiența lor crește pe zi ce trece – iar despre eleganța și silențiozitate nu mai pomenim. Cu Charger România, autonomia începe să nu mai fie o grijă – și în niciun caz timpul de încărcare!

Mașinile plug-in hibride și electrice sunt:

  • Evergreen
  • Nepoluante
  • Silențioase
  • Puternice
  • Rapide
  • Viitorul!