Drept de proprietate şi drepturi de autor

Acesta este website-ul oficial al STATII DE INCARCARE. Drepturile de autor asupra intregului continut al acestuia, inclusiv imaginile si bazele de date, apartin in totalitate acesteia.

Datele si informatiile sunt prezentate in website-ul STATII DE INCARCARE numai in scopuri informative.

Toate materialele si fisierele grafice de pe acest website sunt protejate de legea drepturilor de autor, cu modificarile si completarile ulterioare. Acestea nu pot fi reproduse fara acordul expres al STATII DE INCARCARE, cu protejarea drepturilor de autor. Utilizarea oricaror materiale si fisiere grafice, apartinand STATII DE INCARCARE, pentru alte scopuri decat cel pentru care a fost dat acordul, este interzisa.

Incercarile de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site da STATII DE INCARCARE dreptul unilateral si neechivoc sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

STATII DE INCARCARE foloseste coduri HTML proprietatea altor persoane fizice sau juridice, cu scopul de a promova acest site, cu acordul autorilor fara a incalca drepturile de autor.

NU COPIATI si nu adaptati codurile HTML sau alte coduri folosite de STATII DE INCARCARE pentru a genera aceaste pagini, acestea intrand tot sub incidenta legii drepturilor de autor.

Daca vom fi sesizati despre incalcarea drepturilor de autor vom demara o ancheta pentru a solutiona problemele aparute. Cu toate acestea, nu oferim garantia certa ca vom sterge materialele sesizate ca fiind proprietatea altei persoane fizice sau juridice.

STATII DE INCARCARE isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli de utilizare a website-ului in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site, fara o anuntare in prealabil.